У Бердянську підірвали машину з гауляйтерами: у ній був росіянин, який по-звірячому катував місцевих

Читать на русском
Автор
996
У Бердянську ліквідували окупантів
У Бердянську ліквідували окупантів. Фото Колаж "Телеграфу"

Інцидент трапився поблизу готелю Jasmin Guest-House

У тимчасово окупованому Бердянську на півдні України рух опору продовжує ліквідувати загарбників одного за одним. Однією з останніх таких історій став підрив автомобіля, в якому були четверо представників російської ФСБ.

Про це повідомили у Telegram-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Наголошується, що знищення машини з окупантами було скоєно у понеділок, 23 жовтня.

"Акцію помсти представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який фсб-шники перетворили на свою схованку", — йдеться у повідомленні.

Серед ліквідованих загарбників знаходився також російський військовий злочинець, який катував місцевих жителів. Після вибуху гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області дав розпорядження про продовження часу комендантської години з 21:00 до 5:00.

Своєю чергою, представники російських спецслужб негайно залишили готель і перебазувалися в нове місце. Однак і це місце для українських патріотів уже не секретне.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що партизани підірвали в Бердянську одну з "виборчих дільниць". Під завалом залишилася військова охорона.