Рятували всією країною: від поранень помер відомий актор, який захищав Україну від початку вторгнення

Читать на русском
Автор
13674
Василь Кухарський
Василь Кухарський. Фото Колаж

Актор нещодавно відзначив день народження

Помер відомий український актор театру та кіно Василь Кухарський. У вересні він отримав тяжке поранення на фронті, але організм не витримав боротьби.

Про це повідомила дружина актора Наталія Гордій-Кухарська. "Театр на Подолі", де служив Василь, підтвердив інформацію та пообіцяв пізніше повідомити про дату прощання з артистом.

Помер Василь сьогодні, 7 грудня. Відомо, що в перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну артист вступив до лав ЗСУ. У вересні поточного року він отримав тяжке поранення на фронті, і українці збирали йому гроші на лікування.

"Сьогодні пішов на Небеса мій прекрасний чоловік, справжній воїн, мужній козак, талановитий актор, такий тато, про якого можна просто мріяти Василь Кухарський. Дорогий і рідний, милий котєтко — лети високо. І будь поруч завжди", — написала Наталя.

Очевидно, поранення було вкрай важким і його організм не впорався. 2 грудня акторові виповнилося 42 роки. Василь Кухарський відомий за ролями у фільмах "Максим Оса та золото Песиголовця" та "Толока".

"Він так і не зміг повернутися до життя", — написали його колеги з "Театру на Подолі".

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що на фронті вбито відомого футболіста Віталія Залізняка. З початком повномасштабного вторгнення спортсмен узяв зброю до рук і пішов фронт захищати свою батьківщину.