В Армянську буде запроваджено режим надзвичайної ситуації

Читать на русском
Автор
В Армянську буде запроваджено режим надзвичайної ситуації Новина оновлена 13 червня 2023, 12:02

В Армянську запровадять режим надзвичайної ситуації після викидів шкідливих речовин на заводі "Кримський титан".

В Вірменську в окупованому Криму запровадять режим надзвичайної ситуації після викидів шкідливих речовин на заводі "Кримський титан". Про це у п’ятницю повідомив представник підконтрольного Кремлю МНС Росії на окупованому півострові Олексій Фрідман, передає УНН із посиланням на Крим.Реалії.

"Штабом зараз прийматиметься рішення і рекомендуватиметься адміністрації міського округу Армянськ запровадити режим НС, тому що ми маємо перевищення гранично допустимої концентрації понад п’ять разів. Це є критерієм запровадження режиму", – сказав Фрідман, додавши, що режим запровадять 14 вересня.

Черниш: РФ у Криму паразитує на українській сировині

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня в районі розташування хімічного підприємства "Кримський титан" на півночі окупованого півострова, що поблизу адмінкордону з материковою частиною України, сталися викиди невідомої отруйної хімічної речовини, яка, особливо після опадів, утворює на металевих предметах, деревах, дахах. будинків і навіть усередині приміщень маслянистий наліт із коричневим або жовто-зеленим відтінком.

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв заявив, що на заводі "Титанові інвестиції", розташованому в окупованому Криму, сталася техногенна аварія.