Бочки з кислотою і частини людських тіл: під Запоріжжям виявили величезне звалище медвідходів (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1961
Звалище знаходиться на березі річки Конка
Звалище знаходиться на березі річки Конка. Фото akzent.zp.ua

Сміття викидали на березі річки, яка впадає в Каховське водосховище

У 40 кілометрах від міста Запоріжжя в селищі Комишуваха виявили величезне небезпечне звалище медичних відходів. Сотні шприців, бочок з кислотою і навіть частини людських тіл викинули на берег річки Конка.

Про моторошну знахідку розповіли журналісти видання "Акцент".

Як повідомляється, сховище медичних відходів з жахливим запахом влаштували прямо на березі річки Конка, яка впадає у Каховське водосховище. Поруч з річкою розкидали не тільки медичні відходи, а й хімічні продукти, тисячі люмінесцентних ламп, а ще одну їх частину просто засипали землею.

Масштаби незаконного звалища вражають.

Під Запоріжжям виявили незаконне звалище медвідходів

Журналістам вдалося з’ясувати, що ця ділянка землі належить фірмі, яка займається утилізацією відходів. Але судячи з побаченого, вони просто скидали небезпечне сміття в поле, а не утилізували його.

Фото: видання "Акцент"

На місце незаконного та небезпечного звалища викликали правоохоронців і співробітників екоінспекції. Саме їм належить з’ясувати всі подробиці події.

Офіційного коментаря від поліції на момент виходу новини не надходило.

Відзначимо, що селище Комишуваха, де і було виявлене незаконне звалище, знаходиться в менш ніж 40 кілометрах від міста Запоріжжя.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Карпатах чоловік викинув на берег гірської річки гори сміття. Цинізм ситуації у тому, що порушник зробив це в національному парку "Синевир".