У Мелітополі знайшли тіло немовляти у сміттєвому баку (фото та відео 18+)

Читать на русском
Автор
1353
Тіло новонародженого хлопчика знайшли у смітті Новина оновлена 08 березня 2022, 19:32
Тіло новонародженого хлопчика знайшли у смітті. Фото zp.npu.gov.ua

Дитину викинули на сміття у пакеті

У місті Мелітополь Запорізької області знайшли труп новонародженої дитини. Моторошну знахідку виявили двоє місцевих жителів у сміттєвому баку — дитину загорнули в рушник і пакет.

Про це у неділю, 7 листопада, повідомляє поліція регіону.

Зазначається, що тіло немовляти знайшли у сміттєвому баку по вулиці Ярослава Мудрого. На тілі новонародженого, якого загорнули у пакет, не було виявлено ознак насильницької смерті. Для зʼясування причин смерті дитини тіло направили на експертизу.

Тіло дитини витягли зі сміттєвого баку у Мелітополі
Тіло дитини витягли зі сміттєвого баку

Фото без цензури можете переглянути у Telegram-каналі "Телеграфа".

За словами осіб, які знайшли тіло мертвої дитини, це був хлопчик. Як розповіли очевидцям лікарі, дитина була доношеною і їй навіть перерізали пуповину. За словами чоловіка, у перші хвилини, як тіло хлопчика дістали зі сміття, вони не могли повірити, що це дійсно дитина. Сподівались, що знайшли ляльку.

У Мелітополі знайшли тіло дитини у смітнику

На місце події одразу приїхали правоохоронці, слідчо-оперативна група, експерти та кінолог зі службовою собакою. Вони продовжують працювати за адресою.

У Мелітополі знайшли тіло дитини у сміттєвому баку
У Мелітополі знайшли тіло дитини у сміттєвому баку

На цей час правоохоронці скерували всі сили на пошуки жінки, яка народила хлопчика. Розпочато досудове розслідування за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство с додатковою відміткою «нещасний випадок) Кримінального кодексу України.

Місцевих жителів ця знахідка шокувала та не на жарт розлютила. Громадяни не стримували себе у коментарях, а хтось намагався знайти хоч якесь пояснення цій ситуації.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що дитину під Дніпром придавило на смерть під час будівництва.