Потужний вибух пролунав у Запоріжжі: всі подробиці (оновлено)

Читать на русском
Автор
18931
У запоріжжі був потужний вибух
У запоріжжі був потужний вибух. Фото Міноборони РФ

Усіх просять залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги

У Запоріжжі згодом після оголошення сигналу повітряної тривоги пролунав потужний вибух. Попередньо росіяни запустили балістичні ракети "Іскандер-М" із району Джанкоя у Криму.

Про вибухи у місті повідомляє кореспондент "Телеграфа". Водночас у моніторингових Telegram-каналах пишуть, що наразі є загроза застосування ракет із балістичною польотною траєкторією.

При цьому в одному з пабліків уже заявляють, що по місту нібито був приліт "Іскандера". Однак, ця інформація зараз не підтверджена і була озвучена тільки в мережі.

У Telegram-каналі "Збройні сили України. Війна з окупантами" пишуть, що росіяни здійснили запуск балістичних ракет "Іскандер-М" із району Джанкоя в Криму. Наразі в небі ракет не зафіксовано.

У зв’язку із загрозою обстрілу всіх мешканців міста та області просять залишатися у безпечних місцях до відповідного розпорядження. "Телеграф" стежить за ситуацією та публікує оновлені дані щодо цієї події.

Оновлено: Голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко повідомив, що об 11:28 ворог завдав ракетного удару по Запорізькому району. За попередньою інформацією, загарбники застосували балістику.

"Внаслідок влучення зруйновано об'єкт соціальної інфраструктури. На місці працюють фахівці ДСНС, які ліквідують наслідки атаки. Інформація про постраждалих не надходила", — написав він.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в ніч проти 18 жовтня російські окупанти в черговий раз обстріляли Запоріжжя. Був приліт багатоповерховим будинком. В результаті є загиблі та постраждалі.