У Київ завітали хмари та вітри: чи принесуть вони дощі найближчими днями

Читать на русском
Автор
670
Місто
Місто. Фото ТиКиїв

Травень помінявся місцями з червнем

Небо над столицею України заполонили хмари й іноді вирують вітри. За словами синоптиків, лише у четвер варто очікувати на дощ.

Максимальна потужність вітрів передбачається у п'ятницю, хоча цей день буде найбільш сонячним. Про це мовиться на сайті Meteofor.

У середу, 22 травня, триматиметься сильна хмарність, але опадів не прогнозується. Показники термометрів вдень зафіксуються біля +25 градусів. Вночі показували до +15 °C. Протягом обіду сила вітрів сягатиме максимальних свіжих 9 м/с.

Наступного дня, 23 травня, лише на початку першої та другої половини тижня відбудеться хмарність. В обід містянам варто готуватись до невеликого дощу. У середу температура вдень триматиметься близько +26 °C. Вночі показники опустяться до 15 градусів тепла. Сила вітрів в обід-пізній збільшиться до свіжих 8 м/с.

У п'ятницю, 24 травня, передбачається сонячна погода. Позначки термометрів в обід зафіксуються біля +25 °C. Вночі буде 15 градусів тепла. Протягом ранку-пізнього вечора сила вітрів сягатиме максимальних свіжих 8-10 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода в Україні на кінець робочого тижня.