Сонячні та теплі вихідні в Києві може зіпсувати одне природне явище: синоптики дали прогноз

Читать на русском
Автор
720
Міст
Міст. Фото ТиКиїв

Температура вдень коливатиметься в межах +24…26 °C

У столиці Україні на небі панує сонце, але іноді його закривають хмари. За словами синоптиків, найближчими днями можна планувати собі відпочинок, адже погода буде сприятлива.

Згідно з даними сайту Meteofor, зіпсувати настрій протягом п'ятниці та суботи може вітер. Його максимальна сила, ймовірно, складатиме свіжі 10 м/с.

П'ятниця, 24 травня, принесе у місто мінливу хмарність, але дощів не буде. З поміж трьох діб показники термометрів у цей день будуть максимальними — +26 градусів. Вночі зафіксувались біля +16 °C. Протягом ранку-пізнього вечора сила вітрів сягатиме свіжих 8-10 м/с.

Перший вихідний, 25 травня, передбачається сонячним та теплим. Температура вдень триматиметься близько +24 °C. Вночі показники опустяться до 14 градусів тепла. Сила вітрів протягом ранку-пізнього вечора очікується максимальною — свіжі 8-9 м/с.

Наступного дня, 26 травня, на небі також переважно буде сонце, але іноді плаватимуть хмари. Позначки термометрів в обід зафіксуються біля +24 °C. Вночі буде 13 градусів тепла. Протягом дня сила вітрів коливатиметься від легких 1 м/с до помірних 7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою очікується погода влітку в Україні. Синоптики дали детальний прогноз.