Вітер і дощі у Києві: коли опади сягатимуть максимуму

Читати російською
Автор

Найвища денна температура потішить у суботу

Хмари заполонили небо над столицею України й принесли із собою дощі. За словами синоптиків, опади будуть щодня, але різної інтенсивності.

Як повідомили на сайті Meteofor, найвища температура з-поміж трьох очікується у суботу. У цю добу показники сягатимуть +27 °C.

У четвер, 30 травня, вночі розпочався дощ, який протримається вранці, але в обід його вже не буде. Протягом всього дня триматиметься сильна хмарність. Температура вдень очікується близько +22 °C. Вночі показники опустились до 15 градусів тепла. У цю добу сила вітрів коливатиметься в межах легких-помірних 3-6 м/с.

Наступного дня, 31 травня, очікується мінлива хмарність, але дрібні дощі йтимуть зранку і до пізнього вечора. Показники термометрів вдень зафіксуються біля +22 градусів. Вночі повітря прогріється до +14 °C. Протягом другої половини доби сила вітрів сягатиме свіжих 8-9 м/с.

Перший вихідний, 1 червня, також майже не потішить місто промінцями сонця. Синоптики прогнозують дрібні опади у другій половині доби. В обід температура повітря складатиме +27 °C. Вночі прогнозується до 16 градусів тепла. Найпотужніші вітри очікуються вдень — свіжі 9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якою буде погода в Україні у перші вихідні червня.