Ні дня без дощу: у Києві очікується нестабільна погода

Читать на русском
Автор
700
Дощ
Дощ. Фото ТиКиїв

Цими днями майже неможливо буде насолодитись сонцем

У столиці України продовжує триматись хмарність та іноді йдуть дощі. За словами синоптиків, така погода протримається до кінця робочого тижня.

Як повідомили на сайті Meteofor, цими днями денна температура не впаде нижче 23 градусів тепла. Найтепліше буде у середу, коли повітря прогріється до +26 °C.

Протягом 29 травня очікується переважно похмура погода та дощі. Дрібні опади варто очікувати лише ввечері. Температура вдень триматиметься близько +26 °C. Вночі показники опустились до 16 градусів тепла. Максимальна сила вітрів очікується в обід — свіжі 9 м/с.

Наступного дня, 30 травня, також прогнозується хмарність, але сонце іноді тішитиме місто своїми промінцями. Опади пройдуть лише вночі. Показники термометрів вдень зафіксуються біля +23 градусів. Вночі повітря прогріється до +15 °C. Протягом другої половини доби сила вітрів сягатиме свіжих 8-9 м/с.

В останній день робочого тижня, 31 травня, також на небі будуть плавати хмари і іноді йтимуть дощі. Дрібні опади передбачаються вдень. В обід температура повітря складатиме +23 °C. Вночі прогнозується до 15 градусів тепла. Найпотужніші вітри очікуються вдень — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, на яку погоду очікувати на початку літа в Україні.