До +28 градусів, але...: чи чекати Києву опадів у перші вихідні червня

Читать на русском
Автор
830
Люди
Люди. Фото РБК-Украина

На вихідних майже не буде сонця

Дощі та вітри тримаються у столиці України майже з початку тижня. За словами синоптиків, мокру та помірно вітряну погоду варто очікувати й на вихідних.

Згідно з даними сайту Meteofor, максимальні опади передбачаються у неділю. Вони мають початись вночі й протриматись до пізнього вечора.

Протягом п'ятниці, 31 травня, очікується мінлива хмарність. Ввечері синоптики прогнозують дрібні дощі. Температура вдень очікується близько +24 °C. Вночі показники опустились до 13 градусів тепла. У цю добу максимальна сила вітрів передбачається вранці та в обід — свіжі 8 м/с.

Наступного дня, 1 червня, на небі також будуть плавати хмари, але сонце іноді визиратиме з-за них. Показники термометрів вдень зафіксуються біля +27 градусів. Вночі повітря прогріється до +17 °C. Протягом обіду сила вітрів сягатиме максимальних свіжих 9 м/с.

А от неділя, 2 червня, принесе у місто максимальні опади. Вони, ймовірно, розпочнуться вночі та протримаються до пізнього вечора, змінюючи свою інтенсивність. В обід температура повітря складатиме +28 °C. Вночі прогнозується до 19 градусів тепла. Найпотужніші вітри очікуються вдень — свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що Україну на вихідних накриють дощі. Синоптики дали прогноз, які регіони обійде мокра погода.