У Києві буде хмарно, але дощі поступово відступають: прогноз погоди на найближчі дні

Читать на русском
Автор
687
Андріївська церква
Андріївська церква. Фото ТиКиїв

Цими днями сонце майже не буде

Небо над столицею України покрито хмарами, які принесли з собою дощі. За словами синоптиків, максимальні опади варто очікувати лише у середу, адже їх в цей день не буде тільки ввечері.

Згідно з даними сайту Meteofor, цими днями у місті також очікуються пориви свіжого-сильного вітру. Його сила може сягати сильних 11 м/с.

У середу, 5 червня, синоптики прогнозують тривалі опади, які почались вночі з супроводжуванням грози та протримаються до настання вечора. Протягом всього дня буде мінлива хмарність. Повітря вдень прогріється до +25 °C, а вночі охолоне до 18 теплих градусів. З ранку і до пізнього вечора в місті вируватимуть максимальні вітри — свіжі 8-10 м/с.

Наступного дня, 6 червня, також передбачається хмарність, хоча ввечері очікується ясне небо. Дощів цього дня не буде. Показники термометрів в обід зафіксуються біля 27 теплих градусів, а вночі опустяться до +17 °C. Протягом ранку та другої половини доби сила вітрів буде максимальною — свіжі-сильні 9-11 м/с.

У п'ятницю, 7 червня, похмурість прогнозується лише вранці та вдень. Опадів не буде. Вдень температура складатиме +26 °C, а вночі зафіксується близько 17 градусів тепла. В останній день тижня потужність вітрів не перевищить помірні 7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що синоптики попереджають про грози, град та поривчастий вітер. Вони спрогнозували, яким регіонам найближчими днями готуватись до негоди.