Дощовий сезон не відпускає? Якою буде погода в Україні найближчими днями

Читать на русском
Автор
998
Повітря прогріється до +31 Новина оновлена 12 червня 2024, 08:59
Повітря прогріється до +31. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Подекуди очікуються грози та зливи

Друга половина тижня принесе в Україну не тільки по-літньому тепле повітря. У більшості регіонів очікуються дощі та подекуди навіть грози.

Про це повідомляє Укргідрометцентр. Тож, попри спеку, далеко ховати парасольки українцям не доведеться.

У середу, 12 червня, дощитиме у всіх регіонах, окрім західних областей. Температура повітря вдень сягатиме до +32, а вночі до +22. У лівобережній частині України — на півдні, сході, у частині північних та центральних областей — очікуються також грози. Протягом дня можливі прояснення.

У четвер, 13 червня, українцям у всіх областях, окрім Сумської, варто готувати парасольки, адже прогнозуються дощі. На сході, півдні та у центрі можливі грози. У той час як стовпчики термометрів вдень показуватимуть до +31, а вночі — до +21. А також протягом дня сонечко радуватиме проясненнями.

Пʼятниця, 14 червня, принесе українцям дощове завершення робочого тижня, адже опади очікуються по всій території України. Також у всіх областях можливі грози. Але повітря буде прогріто по-літньому: вдень до +31, вночі до +20. Протягом дня можна очікувати прояснень.

Раніше "Телеграф" писав, що метеоролог Ігоря Кібальчич розповів, які сюрпризи підготувала погода українцям до кінця тижня.