Україну накриють грозові зливи: у яких областях найближчими днями зіпсується погода

Читать на русском
Автор
1547
Якою буде погода в Україні найближчими днями Новина оновлена 19 червня 2024, 07:58
Якою буде погода в Україні найближчими днями. Фото Pixabay

Синоптики дали прогноз погоди на 19-23 червня

Червень продовжить приносити в Україну дощову погоду та навіть невелике похолодання. У деяких областях температура повітря вночі падатиме лише до +11 градусів.

Такий прогноз було опубліковано на сайті Укргідрометцентру. Синоптики розповіли, якою буде погода з 19 до 23 червня.

Зазначається, що вдень у деяких областях температура повітря підійматиметься до +33 градусів. При цьому найхолоднішим днем цього тижня стане 21 червня. У середньому температура буде до +25 градусів, крім півдня країни.

19 червня погода у всіх областях буде хмарною та без опадів. Стовпчики термометрів підійматимуться до +31..+32 градусів.

У четвер, 20 червня, дощі накриють більшу частину країни. У цей день очікується хмарна погода. Температура повітря досягатиме +32 градусів на півдні та сході, а в центрі, на півночі та заході стовпчики термометрів піднімуться до +25..26 градусів.

21 червня варто чекати на похолодання, попри те, що опадів у вигляді дощу у цей день не буде. Температура повітря в західній частині вночі падатиме до +11..+12 градусів. При цьому вдень максимальна температура підніметься до +29 градусів на півдні. В решті частин України буде +24..+25 градусів.

У суботу, 22 червня, дощі накриють західні області. В решті країни буде хмарна погода. Температура повітря в середньому підійматиметься вдень до +30..+31 градусів.

23 червня знову очікується дощова погода. Цього разу синоптики обіцяють грозові зливи. Вони накриють західну, центральну та північну частини України. Температура повітря вдень залишатиметься на рівні +30 градусів.

Нагадаємо, раніше народний синоптик із Волині Володимир Деркач в ексклюзивному прогнозі "Телеграфу" розповів, на яку погоду українцям чекати в липні 2024 року.