Манікюр 2020: чуттєві варіанти нігтиків до 8-го березня

Автор
10434
Манікюр 2020: чуттєві варіанти нігтиків до 8-го березня

Для святкування 8-го березня з красивим манікюром, найкраще зробити дизайн нігтів з трояндами. Саме такий малюнок відмінно підійде до тематики свята. Цікаво виглядає манікюр гель лак з малюнком троянди.

На 8 березня можна виконати френч на коротких нігтях. Якщо в святковий день ви вирішили відвідати діловий захід, то краще за все виконати французький манікюр. Він відмінно підійде як на довгі, так і на короткі нігті. Френч чудово поєднується з діловими аксесуарами та одягом.

Такий манікюр можна доповнити декоративними елементами, а також виконувати з яскравими кольорах.

Різнобарвний манікюр відмінно підійде для тих, хто не зміг визначитися з бажаним кольором нігтів, то точно знає вид манікюру і довжину нігтів.

Такой маникюр является достаточно смелым вариантом, особенно в ярких тонах. Именно поэтому цвет его лучше всего подбирать исходя из наряда. Если наряд строгий, то ни о каком разноцветном ярком маникюре не может идти и речи.

Такий манікюр є досить сміливим варіантом, особливо в яскравих тонах. Саме тому колір його найкраще підбирати залежно від наряду. Якщо наряд суворий, то про різнобарвний манікюр не може бути і мови.

Отже, якщо це буде офіс або ділова вечірки, тоді колір однотонного манікюру найкраще залишити або чорним, або білим, в крайньому випадку - сірим.

А якщо святкування відбуватиметься в неформальній обстановці, тоді колір найкраще підбирати виходячи залежно від вашого образу та одягу.

Місячний манікюр на міжнародний жіночий день відмінно підійде як для ділової вечірки, так і для будь-якого іншого святкування, будь-то вдома або в клубі. Такий вид манікюру можна легко обіграти і кольором, і декором, і довжиною нігтьової пластини.

Дуже ніжно виглядає градієнтний манікюр в жовтому, рожевому, фіолетовому, бежевому кольорах.

Перехід кольору потрібно виконувати плавно. Вибирати кольори потрібно схожі за відтінком, наприклад, жовтий із зеленим або рожевий з фіолетовим.

Звичайно можна виконати манікюр омбре на 8 березня чорно-червоний, але з таким переходом потрібно бути обережніше.

Манікюр з декором на 8 березня найкраще виконувати для святкування в ресторані або в офісі, тобто в діловій обстановці.

Для домашньої атмосфери такий манікюр не підійде. Для будинку більше підійде френч, місячний або однотонний.

Було б прикольно, для доповнення образу на плаття або взуття наклеїти або нашити стрази. Тоді увагу чоловіків буде прикута тільки до вас.

Весенний маникюр 2020: потрясающие рисунки на ногтях (Фото)

Малюнки на манікюрі для свята 8-го березня можуть бути найрізноманітніші.

Прекрасна половина людства перетворюється і розквітає прямо на очах.

Ви повинні це мати у своєму гардеробі!

Активно демонструються чудові образи з гарним вбранням, вишуканими аксесуарами і прикрасами.

Одна з чудових ідей весняного манікюру стане приємним доповненням до святкового образу будь-якої панянки, і сьогодні ми надаємо увазі модниць, уважно стежать за новинками манікюру, чудові варіанти стильного нейл-дизайну підкреслюють весняний настрій.