Популярна американська співачка Cіара стане втретє мамою

Автор
Популярна американська співачка Cіара стане втретє мамою

Популярна американська співачка, акторка, модель та продюсер Сіара має двох дітей. Днями артистка заявила про свою третю вагітність.

Знаменитість двічі виходила заміж. Від першого шлюбу з репером Ф'ючером вона виховує сина Ф'юче Захір Вілберна. У 2016 році Сіара пішла під вінець з футболістом Расселом Вілсоном. В подружжя є донька Сієнна і зараз вони чекають на поповнення в сім'ї. Про це співачка заявила, опублікувавши фото на своїй інстаграм-сторінці.

На світлині, яку оприлюднила 34-річна знаменитість, вона з чималеньким животиком позує у яскравому купальнику на вершині скелі. Розпущене волосся додає їй привабливості, а бікіні підкреслює спокусливу фігуру Сіари.

"Номер 3", – коротко прокоментувала фото співачка.

Що відомо про співачку Сіару?Сіара – популярна американська співачка. В 2004 році випустила дебютну платівку під назвою Goodies. Саме ця робота принесла їй шалену популярність. Після запису першого альбому, співачка відправилася в гастрольний тур. В 2006 році вийшла її друга платівка Ciara: The Evolution.

Журнал Time вшанував Кобі Браянта на головній обкладинці (Фото)

За декілька днів альбом Сіари визнали платиновим, а пісні Get Up і Like a Boy ще довго залишалися популярними. Загалом на рахунку знаменитості шість студійних альбомів та дуети зі світовими зірками, серед яких Джастін Тімбердейк та Енріке Іглесіас.