Які звички у пар, які рідко розпадаються

Автор
Які звички у пар, які рідко розпадаються

Можливо виявити загальні ознаки найбільш міцних союзів?

Які закохані, з'єднуючись, вже ніколи не захочуть знову відчути свободу?

Психологи переконані, що всі щасливі пари схожі, і у кожної є схожі звички, які і стають запорукою того, що ці відносини буквально "назавжди". Перевіримо?

Почуття гумору

Якщо вас смішать одні й ті ж жарти, то це вже 50% успіху. Як правило, пари зі схожим почуттям гумору набагато щасливіші. Може, і притягуються протилежності, але у всьому, що стосується веселощів, краще мати схожі погляди. Дивитися разом комедії, сміятися над кумедними відео в інтернеті — звичка, яка тільки зміцнює ваші відносини.

Тісний контакт

Якщо ви підтримуєте контакт зі своїм партнером і завжди у курсі того, що відбувається в його житті (і це взаємно), то в найближчі 100 років розставання вам не загрожує. (Запевняють психологи).

Однак контакт повинен бути бажаним з обох сторін. Мова не про тотальний контроль життя партнера і дзвінках щогодини. Якщо ви цікавитеся тим, як почувається ваш чоловік, про що тривожиться або що планує, а він у свою чергу не боїться ділитися всією цією інформацією з вами, — вітаємо, це дуже високий рівень близькості.

Почуття

Якщо ви не соромитеся і не боїтеся нагадати партнеру про свої почуття (і він робить те ж саме), то це просто чудово. Пари, які не бояться зайвий раз сказати один одному приємні слова, дуже міцні.

А ось ті, хто маніпулює партнером з допомогою зізнань у коханні або компліментів, ризикує залишитися ні з чим.

Спільні дрібнички

Якщо у вас є спільні маленькі традиції, а також «ваша пісня, «ваше» кафе і т. п., вашу пару не так-то просто розлучити. Психологи заявляють, що закохані, які мають свої сімейні традиції, улюблені місця, речі тощо, на підсвідомому рівні бояться втратити один одного, а разом з тим цю комфортну "сімейність".

Відвертість

Пари, які не бояться ділитися найпотаємнішим, з плином часу почуваються поруч один з одним дуже комфортно... В цьому криється небезпека: зникає гострота. Так от, пари, які не лінуються додати «вогнику» у свої відносини, міцніше інших. Під «вогником» мається на увазі новизна: у зовнішньому вигляді і манері одягатися, в інтимному житті. А також спільні подорожі, відвідування майстер-класів та інших навчальних івентів. Розкриваючись перед партнером по-новому, ви ніколи не зможете один одному набриднути.

Довіра

Якщо ви не боїтеся відпускати партнера куди-небудь без вас (і з його боку слідує аналогічна реакція), це великий успіх.

Який секрет краси у жінок різних країн світу

Пари, які довіряють один одному, де кожен має своє коло інтересів, своїх друзів, набагато міцніше тих, що всіма зусиллями намагаються контролювати один одного і навіть на суто жіночі (або чоловічі) зустрічі приходять разом.

Спільний сон

Пари, які засипають (або хоча б лягають спати в один час), живуть щасливо і довго. Це банальна статистика.

До речі, ті, що прокидаються в один час, теж. Так що, навіть якщо вам не потрібно рано вставати, але ви прокинетеся разом з коханим, щоб проводити його на роботу, ризикуєте заробити позачерговий кармічний бонус (і подяку партнера за сніданок)!