Голлівудський актор Денні Трехо вперше приїде до Києва

Читать на русском
Автор
Голлівудський актор Денні Трехо вперше приїде до Києва Новина оновлена 17 травня 2023, 06:28

21 і 22 вересня Денні Трехо виступить на головній сцені заходу, де поспілкується з шанувальниками і відповість на питання, що їх цікавлять.

Американський актор Денні Трехо, зірка картин "Мачете", "Від заходу сонця до світанку", вперше відвідає Україну. Кінозлодій, за плечима якого близько 300 проектів, стане спеціальним гостем фестивалю Comic Con Ukraine 2019.

Серед проектів за участю Трехо — фільми, серіали, кліпи, комп’ютерні ігри та інші. Найбільш відомими стали картини "Від заходу сонця до світанку", "Відчайдушний", "Мачете", "Протистояння", "Діти шпигунів", "Інферно", "Хижаки", "Три ікси", "Повітряна В’язниця", "Сини Анархії", "Секретні матеріали", "На всі тяжкі".

Крім цього, актор озвучив Венома у мультфільмі "Фінес і Ферб: Місія Марвел", його голос з’являвся в проектах "Американський тато", "Рік і Морті", "Цар гори", іграх Call of Duty: Black Ops, Fallout: New Vegas., Grand Theft Auto: Vice City та інших.

Під час виступу Віри Брежнєвої сталася НП

Нагадаємо, міжнародний конвент сучасної поп-культури Comic Con Ukraine 2019 пройде на столичному арт-заводі "Платформа" 21 та 22 вересня. Минулого року фестиваль відвідали понад 20 000 фанатів, серед яких поціновувачі коміксів, анімації, кінематографа, відеоігор та літератури.