Помер відомий стример і зек-блогер Мопс дядько Пес

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 травня 2024, 14:07

Вперше відео з Мопсом з’явилося 2014 року, коли він разом із співкамерником записав відео під назвою "Мопс не гребінь".

17 грудня помер популярний відеоблогер, колишній в’язень Сергій Новик, який у мережі був відомий під псевдонімом Мопс дядько Пес. Новику було 46 років. Лікарі діагностували у нього двосторонню пневмонію.

Народився блогер у 1973 році у місті Біла Церква, останні роки жив у Бердичеві. Більшу половину свого життя, а саме 27 років, він провів за ґратами. Відомо, що він страждав від наркотичної героїнової залежності.

Популярність у мережі набув після того, як зі своїм другом Андрієм Щадило на власному YouTube-каналі почав виконувати різні завдання від глядачів. У рамках завдань Щадило навіть бив Мопса за гроші.

Смерть батька Шарліз Терон не була природною: голлівудська зірка повідомила подробиці

У 2016 році Щадило та Новика звільнили з-під варти, після чого вони почали активно знімати стрими. У 2017 році Сергій Новік став учасником популярного шоу "Суперинтуїція" на Новому каналі, ведучим якого був Сергій Притула. Загальна кількість переглядів відеоблогера перевищила 95 мільйонів.

Останнє відео Мопса дядько Пса вийшло на його каналі 16 грудня 2019 року. Колега Новика, який допомагав йому проводити стриму, Андрій Щадило приїхав до нього у гості. На відео помітно, що фізичний стан блогера надто поганий: його обличчя було вкрите зморшками та розмовляти чоловікові було важко. Щадило у розмові дорікнув другу, що він надто захоплюється алкоголем та наркотиками.