Зірки телеканалу "1+1" знялись у чуттєвій фотосесії (Фото)

Автор
785
Зірки телеканалу "1+1" знялись у чуттєвій фотосесії (Фото)

Фотограф Ростислав Ріпка вирішив зняти своїх улюблених моделей в стилі Cosette Harcourt (Козетт Аркур).

Фотосесія відбулася у рамках фотопроєкту Harcourt Inspiration. Світлинами та відео з бекстейджу зйомок зірки діляться на своїй сторінках у соціальних мережах. 

Harcourt (Аркур) – це знаменита паризька фотостудія братів Лакруа. Це місце прославилося гламурними чорно-білими портретами кінозірок, автором яких була Козетт Аркур. У фотосесії Ростислава взяли участь Алла Мазур, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Ольга Сумська, Руслана Писанка, Слава Камінська, Юлія Бориско.

Французький філософ і публіцист написав, що, коли молодий актор фотографувався у Франції в студії Артур, то це свідчило про завершення його навчання та слугувало справжнім професійним дипломом. В цьому місці актор перебував у спокої і вважали його божеством. Окрім більш, ніж двох тисяч зірок, свої портрети у майстрів Studio Harcourt змогли зробити півмільйона "звичайних людей", здатних заплатити дві тисячі євро за стандартний портрет або три тисячі євро за сімейну фотографію.

Окрім того, що моделі публікують вишукані фотографії на своїх акаунтах, так ще й діляться емоціями від фотосесії та висловлюють своє захоплення.

Завдяки Ростику і його експериментам в цьому аристократичному фотостилі, кожна з нас могла відчути себе хоч Марлен Дітріх, хоч Бріджит Бардо – вони теж любили цю гру світла і тіні. Що він там начаклував у фіналі – Ростик тримає в секреті. Але за одну річ я йому вже вдячна: він перший, хто подружив мене з червоною помадою, – написала в публікації Алла Мазур.

Італійський стиль весни 2020

Ви собі не подобаєтесь? Я теж! Кажуть, це нормально, ми ж не бачимо себе так, як інші люди. Я постійно займаюсь "саможерством". Але сьогодні день-виняток, тому тут похизуються. Для мене єдиний шлях не гризти себе за неправильні риси, не впадати в комплекси і все таке – подивитись на себе через об’єктив Ростика. Це так круто! Таке полегшення! Не треба кидати їсти чи бігти за новим одягом. Ростик якось так магічно знімає, що ти ніби жартуєш і смієшся, а виходить – вау! – прокоментувала фотосесію Лідія Таран.