Ембер Херд зізналася, що вдарила Джонні Деппа дверима по голові

Автор
Ембер Херд зізналася, що вдарила Джонні Деппа дверима по голові

Колишнє подружжя продовжує гучний суд за позовом про наклеп на $ 50 млн.

За інформацією Page Six, адвокати 56-річного актора оприлюднили аудіозапис 2016 року, на якій Херд зізнає, що вдарила його дверима по голові.

"Мене просто вдарили по голові довбаним косяком дверей... Потім я встав, а ти знову мене вирубила", - скаржиться Депп на записі.

"Мені шкода... я пам'ятаю, що вдарила тебе у відповідь на той випадок з дверима. І мені дійсно шкода, що я вдарила тебе дверима або розбила тобі голову. Я не хотіла", - відповідає Херд.

Аудіозапис було зроблено для сімейної терапії пари, яка намагалася налагодити шлюб, що розвалювався. Прослухавши її, Херд наполягла, що спеціально не била Деппа дверима, а намагалася втекти з кімнати, де "Джонні на неї напав".

"Я намагалася закрити двері, а він намагався увійти, незважаючи на мої спроби втекти від нападу, - сказала 33-річна актриса. - Я дуже ясно дала зрозуміти, що мені шкода, що двері вдарили його, коли я увійшла в кімнату, в яку я... намагався втекти".

Які антисептики дійсно допоможуть захиститися від вірусів

Скандальні плівки вперше було заслухано в суді в 2016 році, під час їхнього розлучення. Тепер, коли Депп подав на Херд позов за наклеп, вони знову спливли. Актриса заявляє, що Депп неодноразово бив її до і після весілля, але Депп рішуче заперечує це, стверджуючи, що насправді він став жертвою домашнього насильства.