Хелена Бонем-Картер розповіла про домагання Харві Вайнштейна

Читать на русском
Автор
1897
Хелена Бонем-Картер розповіла про домагання Харві Вайнштейна Новина оновлена 27 липня 2023, 12:23

Вона згадала, як відповіла Вайнштейну відмовою на його спроби фліртувати з нею.

Нещодавно Хелена Бонем Картер брала участь у записі подкасту BBC Louis Theroux’s Grounded. Актриса розповіла, що Харві Вайнштейн — кінопродюсер, який зараз відбуває 23-річний термін за насильство та сексуальне домагання — якось поліз і до неї.

За словами Хелен, він почав недоречно чіпати її в області шиї, через що вона втекла від нього в інший кінець кімнати.

Я тоді не знала, що він може насідати на людей, і, звичайно, я не знала про сексуальне насильство. Але я знала, що він може лізти до людей. І якось він поліз до мене. Він поклав мені руку і спробував зробити мені масаж шиї. Я зрозуміла, що це дуже нормально. Сказала йому "ні" і відійшла в інший кінець кімнати. На цьому все. Він справді був агресивним і чіплявся до людей. Гадаю, він частково соціопат. Я бачила, що він погано поводиться з іншими і що в ньому немає жодного співчуття, це мене дуже насторожувало, — сказала актриса.

Світлана Лобода показала фігуру у спідній білизні (Фото)

Раніше Кім Бекінсейл розповідала, що Харві грубо відчитав її за те, що вона одного разу з’явилася на прем’єру фільму в "недостатньо сексуальному" вбранні. Захід відбувся після трагедії 11 вересня, і тоді ніхто не дозволяв собі провокаційні та яскраві вбрання. Кім була на килимовій доріжці в брючному костюмі, через що отримала догану від Вайнштейна:

Ти погань, ти зіпсувала прем’єру! Якщо я влаштовую прем’єру, ти повинна приїхати на неї в обтягуючій сукні, підкреслювати дупу і груди, а не виглядати, як чортова лесбіянка! — передала його слова актриса.