Дублер "Джона Уіка" про Кіана Рівза: Все добре, що ви про нього чули, — на 110 відсотків правда

Читать на русском
Автор
4877
Дублер "Джона Уіка" про Кіана Рівза: Все добре, що ви про нього чули, — на 110 відсотків правда Новина оновлена 15 березня 2023, 11:34

Дублер "Джона Віка" розповів про роботу з Кіану Рівзом.

Чутки про те, яким є Кіану Рівз на знімальному майданчику і поза ним, є правдою. Про це розповів у розмові з кореспондентами видання Metfo каскадер Джеремі Фрай, якому довелося співпрацювати з актором під час роботи над фільмами із серії "Джон Вік".

"Він завжди готовий обдарувати, він безкорисливий і працює невтомно. Все добре, що ви про нього чули, — на 110 відсотків правда. Одного разу після зйомок він сказав мені: "Гей, як ти дивишся на те, щоб поїхати в Лагуна-Секу ?". А коли Кіану Рівз запитує, чи не хочеш ти піти кудись, ти відповідаєш: "Так". Як виявилося, він орендував всю Лагуна-Секу, а це дуже відомий гоночний трек у Каліфорнії, і він забронював його на два дня. Там було близько вісімдесяти його друзів та знайомих. Були знаменитості, представники різних галузей індустрії, найрізноманітніших професій. Він поселив нас у місцевих готелях, годував сніданками, обідами та вечерями", — розповів він.

За словами Фрая, всі два дні він тестував різні види мотоциклів разом із актором, який відомий своєю любов’ю до цих транспортних засобів.

Девід Теннант озвучив красиву короткометражку про "Доктора Хто" (Відео)

Фрай зазначив, що Рівз дуже критично ставиться до себе і завжди прагне максимально можливого результату під час зйомок насичених складними трюками сцен.

"Мені завжди цікаво працювати з акторами, які хочуть самі виконувати трюки, хоч знають, що є фахівці, які можуть зробити це за них", — додав каскадер.