Зірка "Опенгеймера" Флоренс П’ю похвалилася розкішною фігурою у сексуальному комбінезоні (фото)

Читать на русском
Автор
Флоренс П’ю
Флоренс П’ю. Фото Getty Images

Актриса Флоренс П’ю підкреслила яскраву зовнішність ефектним вбранням

Популярна британська актриса Флоренс П’ю, відома за фільмом "Опенгеймер", з’явилася у спокусливому комбінезоні, підкресливши розкішну фігуру. Знаменитість любить яскраві кольори, вибравши цього разу червоний відтінок.

Як повідомляє "Телеграф", Флоренс П’ю була присутня на відкритті шоуруму першого флагмана автомобілів Lotus у Європі, 27 липня 2023 року у Лондоні, Англія. Зірка опинилася у центрі уваги фотографів.

Так, для заходу 27-річна Флоренс П’ю обрала яскраво-червоний комбінезон, що облягає фігуру. Ефектне декольте прикрашають металеві ланцюжки, а талію підкреслює трендовий пояс-ланцюжок. Доповнюють вбрання актуальна сумочка та туфлі на платформі з відкритим носком.

Будь-який ансамбль актриси має чарівний вигляд завдяки її короткій стрижці. Завершують образ сережки та пірсинг, а також соковитий відтінок помади на губах.

Флоренс П’ю
Ефектне вбрання зірки. Фото: Getty Images
Флоренс П’ю
Машина актрисі "зайшла". Фото: Getty Images
Флоренс П’ю
Ланцюжки доповнюють образ. Фото: Getty Images
Флоренс П’ю
Флоренс П’ю личить червоний колір. Фото: Getty Images

Нагадаємо, 27-річна англійська актриса Флоренс П’ю втілила на екрані у новому фільмі Крістофера Нолана образ психіатрині Джин Тетлок. Картина, що вийшла в український прокат, розповідає про Роберта Оппенгеймера, американського фізика-теоретика, одного з творців атомної бомби.