Кілліан Мерфі, Метт Деймон та Емілі Блант у розкішному вбранні з’явилися на прем’єрі "Опенгеймера" в Лондоні (фото)

Читать на русском
Автор
8307
Метт Деймон, Емілі Блант, Кілліан Мерфі та Флоренс П’ю
Метт Деймон, Емілі Блант, Кілліан Мерфі та Флоренс П’ю. Фото Getty Images

Новий фільм Крістофера Нолана називають його "найпохмурішою" роботою

Вже за тиждень, 21 липня 2023 року, вийде у прокат картина режисера та сценариста Крістофера Нолана "Оппенгеймер" (англ. Oppenheimer). Біографічний фільм з елементами трилера розповість про творця атомної бомби Роберта Оппенгеймера.

Як повідомляє "Телеграф", у середу, 13 липня 2023 року, у Лондоні відбулася прем’єра "Опенгеймера". Червона доріжка зібрала багатьох найпопулярніших акторів.

Так, головну роль у фільмі виконав зірка "Гострих козирків", ірландський 47-річний актор Кілліан Мерфі. На заході він з’явився у лаконічному чорному костюмі.

Кілліан Мерфі
Виконавець ролі Роберта Оппенгеймера. Фото: Getty Images
Кілліан Мерфі
Стильний образ Кілліана Мерфі. Фото: Getty Images

Сяяла на червоній доріжці 40-річна актриса Емілі Блант, вона грає дружину головного героя. Сукня з пікантним вирізом підкреслила розкішну фігуру акторки.

Емілі Блант
Шикарна Емілі Блант. Фото: Getty Images

Актор із фільмів "Марсіанін" й "Одинадцять друзів Оушена" 52-річний Метт Деймон обрав вбрання у чорно-білій гамі. Його роль — Леслі Гровс – цей американський генерал-лейтенант у 1942-1947 роках керував програмою зі створення ядерної зброї.

Метт Деймон
Скромний Метт Деймон. Фото: Getty Images

Роберт Дауні-молодший грає в "Опенгеймері" бізнесмена Льюїса Штрауса. 58-річний актор з’явився на прем’єрі у фірмових для його стилю окулярах та стильному костюмі.

Роберт Дауні-молодший
Суперстильний Роберт Дауні-молодший. Фото: Getty Images

Флоренс П’ю затьмарила всіх у ефектній помаранчевій сукні. 27-річна англійська актриса втілила на екрані образ психіатрині Джин Тетлок.

Флоренс П’ю
Ефектна Флоренс П’ю. Фото: Getty Images

Одного із вчених у фільмі грає Рамі Малек, 42-річний американський актор єгипетського походження. Як і колеги за картиною, в день прем’єри віддав перевагу стильному і стриманому total black look.

Рамі Малек
Елегантний Рамі Малек. Фото: Getty Images

Як повідомляє видання Sky news, суперзірки блокбастера "Оппенгеймер" залишили лондонську прем’єру, як тільки дізналися про оголошений у Голлівуді страйк сценаристів та акторів. Мета акції – вища оплата й захист акторів від несанкціонованого використання їхніх зображень за допомогою штучного інтелекту. За словами режисера фільму Крістофера Нолана, актори пішли, щоб "написати свої пікетні плакати".

Раніше "Телеграф" розповідав, що відбулася прем’єра нової частини фільму "Місія нездійсненна". На червоній доріжці з’явилися Том Круз, Ребекка Фергюсон та інші зірки.