У чорній кепці і кислотних кросах: Емілі Ратаковські потрапила в об’єктив папараці на прогулянці у Нью-Йорку (фото)

Читать на русском
Автор
5083
Ця красуня виглядає приголомшливо, навіть коли крокує не по червоних доріжках Новина оновлена 23 жовтня 2023, 13:57
Ця красуня виглядає приголомшливо, навіть коли крокує не по червоних доріжках. Фото Getty Images

Популярна модель та актриса вигуляла стильний аутфіт у мегаполісі

Популярна американська модель та актриса польсько-єврейського походження Емілі Ратаковські, яка після розлучення з чоловіком одна виховує дворічного сина Сільвестра, не перестає бентежити шанувальників своїми виходами та витівками. На цей раз знаменитість потрапила об’єктив папараці на прогулянці у Нью-Йорку.

Як видно, для прогулянки осіннім мегаполісом Емілі обрала зручний аутфіт спортивного стилю. На ній вільні штани кольору хакі, темна футболка з цікавим принтом та трендова шкірянка шоколадного відтінку.

Свій образ Ратаковські доповнила кислотно-жовтими кросами, чорною кепкою та сонцезахисними окулярами. Схоже на прогулянку модель вийшла в похмуру погоду і для підстраховки взяла парасольку, проте вона їй не знадобилася. Більше того, на деяких фотографіях зірка позує навіть без куртки.

Емілі Ратаковські на прогулянці
Фото: Getty Images
Емілі Ратаковські у спортивній цибулі
Фото: Getty Images
Емілі Ратаковські у стильному образі
Фото: Getty Images

Зазначимо, що раніше папараці "піймали" Емілі Ратаковські на прогулянці із дворічним сином від кінопродюсера Себастьяна Бер-Маккларда, з яким модель розлучилася влітку 2022 року.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Емілі Ратаковська майже оголилася на показі мод у Нью-Йорку. Знаменитість з’явилася на людях у відвертому прозорому вбранні із зухвалим декольте.