Навіть без російського акценту: Максим Галкін на концерті у Варшаві заспівав українську пісню (відео)

Читать на русском
Автор
39891
Галкін здивував несподіваним перфомансом Новина оновлена 24 жовтня 2023, 10:12
Галкін здивував несподіваним перфомансом. Фото Скрін із відео

Артист викликав захоплення у залі виконанням української пісні

Відомий російський комік і чоловік Алли Пугачової, яка покинула воюючий Ізраїль, Максим Галкін гастролює Європою зі своїми концертами. У польській столиці Варшаві Галкін зібрав повну залу глядачів та під час концерту зробив несподіваний перфоманс.

Як виявилось, під час виступу Галкін на сцені виконав українську пісню "Піду втоплюся у річці глибокій". Відео цього фрагмента опублікували у телеграм-каналі "Культурна пральня".

Примітно, що співав Галкін, якого в росії визнано іноагентом, чистою українською мовою навіть без російського акценту. І судячи з реакції зали та оплесків, глядачам сподобалося таке дійство.

Сам же Максим Галкін опублікував у своєму Instagram відео з концерту, на якому показав повну залу людей, а у підписі до публікації звернувся до шанувальників, які прийшли на його виступ у Варшаві, з вдячністю.

"Дякую, дорогі глядачі у Варшаві, мій другий приїзд через рік! Дякую за фантастичний прийом! Ви в моєму серці! А вже сьогодні з новою програмою у Кишиневі", — написав комік.

Зазначимо, що з 24 лютого 2022 року Максим Галкін з Аллою Пугачовою та двома дітьми виїхали з росії до Ізраїлю. Комік одразу висловив свою підтримку Україні, тоді як Пугачова віддала перевагу мовчанню, але водночас захищала чоловіка в соцмережах від атак хейтерів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Галкін показав їх із Пугачовою дітей, які сидять у бомбосховищі в Ізраїлі. Як виявилось, діти й самі артисти ховалися у підвалі під час обстрілу.