"Ні, я ще не "награвся" у війну": Дмитро Дікусар звернувся до українців у свій день народження (фото)

Читать на русском
Автор
Дмитрові виповнилося 38 років
Дмитрові виповнилося 38 років. Фото instagram.com/dikusar_dmitriy

Танцівник продовжує захищати Україну від російських окупантів

Український хореограф і танцівник, зірка "Танців із зірками" Дмитро Дікусар під час повномасштабної війни став на захист країни. Знаменитість нечасто виходить на зв’язок, але у вівторок, 24 жовтня, звернувся до українців.

У вівторок Дікусару виповнилося 38 років. У день народження від поділився своїми думками на сторінці Instagram і показав рідкісну світлину з фронту.

Так, військовий написав про "два різні світи", які бачив. На його думку, вони наче поряд, але між ними "прірва".

"Коли ви бачите військових, не опускайте очі! Привітайтесь, або посміхніться. Нікому, не треба, щоб ви емоціонували, достатньо просто поваги і продовження підтримки людей, що вас захищають! Тільки адресно і з розумом", — пише Дікусар.

Захисник вважає, що без допомоги звичайних цивільних Україна давно би програла. Дікусар закликає українців не втомлюватися і берегти себе.

Знаменитість додав, що наразі відчуває щастя і вдячність за гарних людей поруч. Запевняє, що продовжуватиме боронити Україну від російських загарбників.

"Тим, хто цікавився… Ні, я ще не "награвся" в війну. Повернусь тільки після перемоги", — підсумував Дікусар.

Після російського повномасштабного вторгнення на захист України стало чимало відомих людей. Хтось пішов добровольцем, інших – мобілізували, як-от Віталія Козловського. Нещодавно співак, до слова, перевівся в інший підрозділ.