Вразив усіх у крос-батлах: українці назвали, хто має перемогти у "Голосі країни" під час війни (відео)

Читать на русском
Автор
590
Глядачі хочуть бачити переможцем Юрія Городецького
Глядачі хочуть бачити переможцем Юрія Городецького. Фото Скриншот из YouTube

Українці, схоже, вже визначились із переможцем

У неділю, 22 жовтня 2023 року, на шоу "Голос країни" в останньому крос-батлі виступив український військовий Юрій Городецький із команди Наді Дорофєєвої. Герой виконав зворушливу композицію "Браття Українці" і звернувся до українців зі сцени.

Як повідомляє "Телеграф", суперницею Юрія Городецького у крос-батлі стала Ізабелла Іващенко із команди Артема Пивоварова. За результатами голосування глядачів фіналістом став військовий.

Ще перед голосуванням Городецький довів до сліз свого тренера Надю Дорофєєву, а потім звернувся до українців словами свого загиблого командира полковника Віталія Гуляєва:

"Наша місія зараз — надавати їм по зубах так, щоб вони більше ніколи в житті навіть і не думали зазіхати на нашу землю".

У коментарях під виступом Юрія Городецького на YouTube українці одностайно виступили, що саме воїн-захисник має стати переможцем "Голосу країни" під час війни.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що пройшли завершальні крос-батли "Голосу країни-13". Наразі стало відомо, хто з учасників потрапляє у фінал.