У жилеті на голе тіло: 57-річна Сальма Хайєк вразила наповал гламурним образом (фото)

Читать на русском
Автор
5297
Сальма Хайєк вміє з'явитися з фурором
Сальма Хайєк вміє з'явитися з фурором. Фото Getty Images

Актриса підібрала ефектний лук для виходу у світ

Мексикано-американська актриса, зірка фільму "Бандитки" Сальма Хайєк затьмарила всіх на 34-му щорічному гала-концерті премії Адріана, яку вручає Всесвітній фонд пам’ятників. Зірка з’явилася у блискучому брючному костюмі-трійці.

Як повідомляє "Телеграф", 57-річна Сальма Хайєк стала однією з відомих гостей заходу, що відбувся 25 жовтня у Нью-Йорку. Публіка зібралася у легендарному The Rainbow Room, що на 65 поверсі Рокфеллер-центру.

Так, для події актриса обрала ефектний костюм із жакету, жилета та штанів. До речі, жилет Хайєк одягла на голе тіло, зробивши пікантний акцент на зоні декольте. Золотий ансамбль підкреслив струнку фігуру знаменитості та відтінив її яскраві риси обличчя.

Доповнюють образ елегантні прикраси – кольє на шиї, сережки і перстень. Блискучий клатч завершує стильне вбрання актриси. Крім того, Хайєк підкреслила чорно-коричневими тонами очі, а на губи нанесла яскраву помаду.

Сальма Хайєк
Стильний образ актриси. Фото: Getty Images
Сальма Хайєк
Зірка любить яскраве вбрання. Фото: Getty Images

Варто визнати, що вже багато років зірка комедії "Гламурні боси" зберігає розкішну фізичну форму. Свої вигини актриса часто підкреслює спокусливим вбранням. Раніше "Телеграф" писав, що Сальма Хайєк порадувала шанувальників знімками в бікіні.