"Слава нації? Якій нації?": зірка ситкому "Одного разу під Полтавою" оскандалилася висловлюваннями про Україну

Читать на русском
Автор
793
Олена Рєпіна, схоже, сумує за СРСР
Олена Рєпіна, схоже, сумує за СРСР. Фото Колаж "Телеграфу"

Актриса проявила свою антиукраїнську позицію

Відома українська актриса театру, кіно та серіалів Олена Рєпіна, яка зіграла роль мами Юрчика у ситкомі "Одного разу під Полтавою", відзначилася скандальними антиукраїнськими висловлюваннями, про декомунізацію та взагалі про те, як живуть українці. Схоже, актриса зараз живе за кордоном і робить прямі ефіри в Instagram, де висловлюється про те, як їй не подобаються "бандерівці".

Користувачка Yuliia Tsvitok записала та опублікувала у своїх Instagram-сторіс фрагмент трансляції, де Олена Рєпіна відповідала на запитання підписників і негарно висловлюється про Україну та українців. Схоже, актрисі не подобається перейменування вулиць в українських містах у рамках декомунізації.

Актриса Олена Рєпіна
Скріншот із Instagram-сторіс

"Якщо ви назвали всю Україну вулицями Бандери, це не означає, що… Ну подивимося, як воно там буде. Слава нації? Якій нації? Якій нації? Ви бодай знаєте, як в Україні люди виживають? В Україні, як люди виживають з корупцією. Бандерівці? Та й х*р із ними, ненавиджу", — каже Олена Рєпіна в ефірі.

При цьому на задньому фоні можна почути чоловічий голос, який намагається зупинити її від подібних висловлювань, але вона його ігнорує.

Також у своєму тік-току актриса виклала відео, в якому засуджує зняття зірки СРСР з обеліску на площі перемоги у Києві.

Крім того, у тік-ток Рєпіна опублікувала свіже відео, в якому повідомила, що її заблокували, мабуть, в Instagram після цієї скандальної трансляції та скарг українців. Також актриса заявила, що, мовляв, нічого поганого вона сказала. Але це, на її думку, свідчить, що хтось її боїться.

Раніше "Телеграф" розповідав про неповнолітню харків’янку, яка ображала ЗСУ і хотіла "Харківську народну республіку". Вона вже покаялася.