Ірина Білик переспівала українською мовою свій хіт, присвячений Дікусару, який зараз у ЗСУ (відео)

Читать на русском
Автор
1219
Ірина Білик переспіла хіт "Мы будем вместе"
Ірина Білик переспіла хіт "Мы будем вместе". Фото Колаж "Телеграфу"

Артистка порадувала шанувальників перекладом легендарного хіта

Популярна українська співачка Ірина Білик, яка під час війни відновила стосунки з Дімою Коляденком, здивувала шанувальників перекладом свого хіта "Мы будем вместе" українською мовою. Відомо, що цю пісню Ірина Білик свого часу присвятила хореографу Дмитру Дікусару, з яким була у стосунках. Тим часом зараз Дікусар, як відомо, служить у збройних силах України.

Відео з концерту, де Ірина Білик виконує перекладений українською мовою варіант хіта "Ми будемо разом", опублікували у телеграм-каналі "Культурна пральня". У повідомленні також написали кілька рядків із пісні українською мовою.

У прес-службі співачки розповіли телеграм-каналу, що зараз готується студійний запис хіта "Ми будемо разом" Ірини Білик. Крім того, там зазначили, що готується переклад ще однієї пісні артистки з російської на українську мову і шанувальники незабаром її почують.

Треба сказати, що зараз на своїх живих концертах, крім нових українських пісень, Ірина Білик виконує старі хіти, які були записані до початку 2000-х, коли репертуар артистки став російськомовним. Тепер стало зрозуміло, що зірка, як і багато інших українських виконавців, почала перекладати старі хіти українською мовою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінився імідж Ірини Білик за останні роки. Артистку просто не впізнати.