Камінська з "НеАнгелів" розповіла про несподівану пропозицію від російської блогерки Самойлової

Читать на русском
Автор
1501
Слава Камінська обурилася пропозицією від Самойлової
Слава Камінська обурилася пропозицією від Самойлової. Фото Колаж "Телеграф"

Співачка запитала поради у шанувальників, що їй робити

Популярна українська співачка та екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно звернулася до українців із зухвалим посланням, поділилася, яка пропозиція їй надійшла від російської блогерки.

У своїх Instagram-сторіс Слава опублікувала скріншот повідомлення, яке їй надійшло від менеджера російської блогерки та дружини репера-одесита Джигана Оксани Самойлової. Як виявилося, у Камінської просили зробити рекламу телеграм-каналу Самойлової та запитували про вартість такої послуги.

"Як вам таке?", — обурилася Слава Камінська у своїй сторіс.

Також співачка зробила опитування для українців, щоб вони зробили в такій ситуації. Серед варіантів відповідей зазначила: "Послати та заблокувати", "Зробити рекламу, гроші віддати на ЗСУ", "Ігнорувати", "Інший варіант".

При цьому у постскриптумі Слава Камінська заявила, що для себе вона вже все вирішила, але не відкрила інтригу.

Слава Камінська

Зазначимо, що Оксана Самойлова є популярною російською блогеркою та дружиною репера Джигана. А ось Джиган — уродженець Одеси, який живе в РФ, він повівся зрадливо і замовчує війну в Україні. За це його нещадно критикували та хейтили на початку повномасштабного вторгнення, зокрема й зіркові колеги з України.

Джиган, Самойлова

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз гурт "НеАнгели". Куди зникли екс-солістки дуету Слава Камінська та Вікторія Сміюха.