День независимости Украины 2017: поздравления в стихах и прозе на украинском языке, открытки

Автор
День независимости Украины 2017: поздравления в стихах и прозе на украинском языке, открытки

Не забудьте отправить поздравление ко Дню независимости Украины в стихах дорогим людям.

24 августа Украина отмечает 25-ю годовщину независимости. В этот праздничный день, который, кстати, выходной в праздничном календаре августа, мы подготовили поздравления ко Дню независимости Украины и открытки с Днем независимости Украины, которые пригодятся.

День Независимости 2017: топ-26 "независимых" книжек для украинцев

Недавно мы публиковали афишу праздничных мероприятий на День независимости Украины-2017, где каждый сможет найти для себя мероприятие и событие по вкусу. Однако поздравления с Днем независимости Украины в 2017, а также креативные картинки ко Дню независимости Украины всегда актуальны: с их помощью вы можете поздравить дорогих и близких людей лично и поздравить друзей в соцсетях. 

[news_post id='3567776' name='' img='' align='left']

Для многих украинский День независимости - долгожданный праздник, который каждый сознательный гражданин ждет с нетерпением, ведь в этот день вспоминаются щемящие моменты нелегкой украинской истории, изображенные в видео "Украина. Рожденные свободными", чувствуется гордость за украинское происхождение. Также, как правило, Украинская дарят Официальные выходные дни в честь празднования Дня независимости, что побуждает еще больше любить этот праздник. Кроме того, это еще одна прекрасная возможность одеть вышиванку, принять участие в параде вышиванок или провести время в кругу друзей за вкусными блюдами украинской Нацианального кухни. В любом случае День независимости - праздник, которым украинцы гордятся и приветствуют друг друга.

День независимости 2017: афиша мероприятий в разных городах Украины

Поздравление с Днем независимости Украины всегда с легким привкусом печали, ведь веками шла борьба за независимость, суверенность границ и право на самоидентичность языка и культуры. Поэтому 24 августа принят вспоминать героев нации, которые своим вкладом сделали Украину такой, какая она есть сегодня. Не забудьте отправить поздравление ко Дню независимости Украины в стихах дорогим людям.

З національним святом українського народу –

Днем незалежності – ми щиро Вас вітаємо!

Благополуччя, щастя, радості, натхнення,

Добра, здоров’я й злагоди бажаємо.

Нехай це свято Вам наснаги додає,

В майбутнє краще доля стежку прокладе.

Україно моя співуча,

Ніжна нене, колиска добра!

Я люблю твої древнії кручі,

Буйну зелень на схилах Дніпра.

Ти одвічна — у пісні, у слові,

Ти у думах співця-кобзаря,

Україно моя казкова,

Наше серце для тебе співа.

Живи, Україно! Живи для краси,

Для сили, для правди, для волі!

Співай, Україно, як рідні ліси,

Як вітер в широкому полі.

***

Святковий день — двадцять четверте серпня,

Так хочеться усмішок і пісень.

Віднині Україна незалежна.

Запам’ятайте, люди, світлий день!

Здійснилась давня заповітна мрія,

Бажання і надія поколінь.

Це почуття свободи серце гріє

І піднімає думи височінь.

Давайте ж станемо пліч-о-пліч всі народи,

Щоб славу України відродить.

Щоб дружно жити, в радості і згоді,

Ми України сестри і брати.

Наша славна Україна,

Наше щастя і наш рай,

Чи на світі є країна

Ще миліша за наш край?

І в щасливі й злі години

Ми для неї живемо.

На Вкраїні й для Вкраїни

Будем жити й помремо.

День Независимости 2017: эффектные образы с вышиванкой (Фото)

Це моя Україна!

Квітне в полі калина,

Зеленіє ліщина,

Степом котиться пісні моєї луна…

Це моя Україна,

Це моя Батьківщина,

Що, як тато і мама, у мене навіки одна.

Вітання з Днем незалежності України у прозі

Привітання з Днем незалежності України в прозі зазвичай використовують для привітань від імені установ та у офіційних зверненнях. Проте із радістю пропонуємо кілька варіантів привітань із Днем незалежності у прозі, які підійдуть і для неформального спілкування.

Від душі вітаємо вас зі знаменною днем - Днем Незалежності України! Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому, хочеться побажати, щоб кожен з нас, в першу чергу почав з власної незалежності! Незалежності від шкідливих звичок, незалежності від чужої думки, незалежності від усіх неприємностей. Нехай незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти і радіти!

[news_post id='3564917' name='' img='' align='left']

Дата проголошення незалежності Україна стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту. За роки незалежності нам вдалося подолати труднощі становлення демократії держави. І навіть у настільки нелегкий період економічного спаду наш народ, завдяки працьовитості та цілеспрямованості, вносить гідний внесок в розвиток нашого рідного міста та всієї України. День Незалежності Україна для нас є свято єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності і зміцнення стабільності. Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, наполегливості і перемог у вирішенні життєво важливих проблем нашого міста і подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України.

Щиро вітаю Вас із визначним святом — Днем незалежності України! Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичу Вам і вашій родині міцного здоров’я, щастя і благополуччя!

З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем незалежності України! У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.