Сервіс доставки Glovo: Якщо возити товар буде небезпечно, ми припинимо всі операції

Читать на русском
Автор
2135
Сервіс доставки Glovo: Якщо возити товар буде небезпечно, ми припинимо всі операції Новина оновлена 30 травня 2023, 07:07

Генеральний менеджер Glovo Дмитро Расновський розповів, що якщо возити товар буде небезпечно, припинять усі операції.

Генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський заявив, що компанія припинить усі операції, якщо возити товар через поширення коронавірусу буде небезпечно.

Про це він сказав в інтерв’ю The Page.

"Якщо в якийсь момент у компанії зрозуміють, що з таким рівнем епідемії возити товар буде небезпечно, Glovo припинить усі операції", — зазначили у компанії.

ПриватБанк запровадив "кредитні канікули" для малого та середнього бізнесу

За словами Расновського, попит на доставку зростає, особливо на медикаменти та продукти харчування.

"Частково це пов’язано з панікою, частково – покупці просто намагаються знизити кількість контактів", – пояснив він.

"Проблема в тому, що скорочується купівельна спроможність: грошей у людей більше не стає. І чим довше буде карантин, тим більше це позначатиметься на всьому ринку, в тому числі на доставці.

Карантин в Україні: Укргазбанк мінімізує персональне відвідування клієнтів

Надприбутків немає: компанія, де може, знижує ціну на доставку ( з аптек 1 грн замість 60 грн раніше – ред. ), інвестує у роботу кур’єрів. До того ж через зниження купівельної спроможності попит обмежений.

Сам по собі карантин не означає, що доставка постійно зростає. Попит зростає, але водночас закривається велика кількість ресторанів.

Через це підвищуються дистанції доставки, доставка займає більше часу – досвід користувача погіршується, тому що ніхто не хоче довго чекати. При цьому зростають компенсації кур’єрам", — Расновський.

Ілон Маск поспішає на допомогу: Tesla займеться виробництвом апаратів ШВЛ

Расновський упевнений, що низка гравців на ринку не зможуть пережити кризу і покинуть її, а для тих, хто виживе, — це шанс наростити свою частку.