З чудового зручного банку держава за кілька років зробила г*вно - Артур Оруджалієв

Читать на русском
Автор
5191
Менеджеру банку не сподобалися долари
Менеджеру банку не сподобалися долари. Фото parade.com

Блогер Артур Оруджалієв висловився про те, як змінився Приватбанк відколи став державним за прикладом операцій із іноземною валютою.

"Ми такі долари не приймаємо", — сказала мені вчора менеджер VIP- відділення в ПриватБанк, коли я хотів внести готівку на картку.

"Такі" — це які не вийшли вчора з-під друкарської машинки у ФРС, я так розумію. В якихось не підійшов рік, у якихось вигляд.

На запитання, що ж у такому разі робити такому цінному для них VIP-клієнту (їх термінологія, вибачте) мені порекомендували звернутися до конкурентів — то в Райффайзен чи ще кудись.

Раніше все було навпаки. Будь-які долари від яких відмовлялися ліниві та неповороткі філії європейських банків із задоволенням приймав Приват. Тому що відмовлятися від доларів це, м’яко кажучи, дуже дивно.

До речі. Найкращий клієнтський досвід у Приваті у мене був у 2015 році. Тоді банківський курс стрибав і добряче відірвався від реального. Мені потрібно було купити гривні, але робити це дешевше за ринок я не планував. Мені тоді зателефонувала менеджер і сказала, що іншому клієнту якраз треба було купити долари. А тоді, якщо пам’ятаєте, ще й інші обмеження із покупкою були. Загалом, нас з ним звели і ми просто у відділенні зробили обмін повз касу. Банк на цьому нічого не заробив, але два клієнти були задоволені.

Хоча ні. Ось другий найкращий. Не пам’ятаю вже в якому році в Таїланді на острові Самуї закінчувалася карта. Я написав менеджеру і через 48 годин (пройшло менш як 2 доби точно) DHL мені доставив новий іменний пластик. Я досі не розумію, як вони це зробили, але досі пам’ятаю і ціную.

Висновків не буде. Це просто спостереження за тим, як із чудового зручного банку держава за кілька років зробила г*вно.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу