Спадкоємцем путіна буде нова особа, яка зараз нецікава і малозрозуміла - Олександр Охріменко

Читать на русском
Автор
844
російський президент аолодимир путін
російський президент аолодимир путін

Глава Українського аналітичного центру, економіст Олександр Охріменко прокоментував прогнози російських експертів щодо особи спадкоємця путіна на посаді президента росії:

НАЗВАЛИ ЧОТИРИ КАНДИДАТИ НА ПОСТ ПРЕЗИДЕНТА РОСІЇ ПІСЛЯ СМЕРТІ ПУТІНА

Про це сказали російські експерти. Вони часто люблять говорити про "спадкоємця" і дуже чекають смерті Путіна. Загалом у Кремлі всі чекають на смерть Путіна і тому дуже його хвалять і славлять. Це нормально ... Про мертве або добре, або нічого

Є чотири найімовірніші кандидати – Сергій Кирієнко, Сергій Собянін, Дмитро Медведєв та Микола Патрушев.

  • Сергій Кирієнко – перший заступник керівника Адміністрації президента РФ, фактично голова внутрішньополітичного блоку Кремля
  • Сергій Собянін — мер Москви з 2010 року (на цій посаді замінив Юрія Лужкова).
  • Дмитро Медведєв – заступник голови Ради безпеки РФ, голова партії Єдина Росія. Медведєв вже був у кріслі президента РФ із 2008 по 2012 роки.
  • Микола Патрушев – секретар Ради безпеки РФ.

Справді, в Москві вже кілька років говорять про кандидата Собяніна. Але там є одна велика проблема. Його просто ненавидять дві Вежі Кремля, які дуже пов’язані із силовими структурами. Складно в такій ситуації Собяніну обійняти посаду Президента Росії, маючи таких ворогів поруч. Щодо Медведєва це швидше жарт. Кирієнко та Патрушев — це скоріше "гравці на полі". Вони хочуть, але розуміють, що конкурентів дуже багато. Справді "спадкоємця" шукають і сперечаються. Біда в тому, що дуже багато бажаючих і багато ворогів навколо.

Історія повториться. Як свого часу все Політбюро (точніше Президія ЦК КПРС) чекало на смерть Сталіна, а потім і почалося: Берія, Маленков, Молотов, а потім і Хрущов, який з початку виграв, а потім програв. Те саме й зараз. Буде нове обличчя, яке зараз нецікаве та малозрозуміле, як свого часу був Леонід Брежнєв.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.