Не вірю, що росіяни спробують використати вбивство дочки Дугіна для збудження ненависті проти українців - Віктор Трегубов

Читать на русском
Автор
1943
Дочку Дугіна Дар'ю Платонову підірвали біля москви
Дочку Дугіна Дар'ю Платонову підірвали біля москви. Фото Колаж "Телеграфу"

Український блогер, співзасновник партії "Демократична Сокира", капітан ЗСУ Віктор Трегубов про загибель дочки російського пропагандиста Олександра Дугіна Дар’ї Платонової:

Щодо Дугінської доньки.

1. Моральний аспект. Я не прихильник звинувачувати дітей у гріхах батьків. Але ця особа набрала власних гріхів якраз на швидку смерть, так що здохла — і ладушки. Те, що Дугіну боляче, тут хіба приємний бонус.

2. Так, вірогідно, завалили свої ж в межах внутрішньої розборки.

3. Я наразі не вірю, що росіяни спробують це використати для збудження ненависті проти українців — мовляв, вони вже й в Росії б'ють. Причин тут декілька, і головна з них — зараз вся російська пропагандистська машина працює рівно на зворотній наратив, а саме на доведення того, що в Білгороді, Курську та Криму, який вони вважають своїм, нічого серйозного не відбувається. Хотіли б показати злих українців — показали б воронку під Джанкоєм та розповіли б, що там був дитячий будинок. А так вони навпаки, дуже намагаються, щоб росіяни не дізналися про те, як може прилетіти їм особисто.

Якщо помиляюся — невдовзі дізнаємося.

Джерело: сторінка Трегубова у соцмережі Фейсбук.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.