Ердоган принизив путіна і зробив це з максимальною зневагою - Олександр Невзоров

Читать на русском
Автор
2633
Денис Прокопенко та Володимир Зеленський
Денис Прокопенко та Володимир Зеленський

Російський журналіст, телеведучий та публіцист Олександр Невзоров пояснив рішення Туреччини віддати Україні командирів оборони "Азовсталі"

Зважаючи на все, кремлівська пропаганда видихається і буксує. Віддавши "Азовців" — Ердоган жорстоко принизив путіна. Це очевидність.

Знаючи гостру "помішанність" кремлівського диктатора на "своїй геополітичній величі", турків саме його і "крутанув на пе**сі". Він не просто "віддав Азовців", він зробив це максимально презирливо до рф.

"Вона — ніхто". Її не варто повідомляти про серйозні рішення. Навіть про ті, що "зламують усі домовленості".

Це — переведення росії на політичні "шавки". Констатація того, що її колишня могутність випарувалася майже без сліду. У свою "політично холодіючу" лапу путін отримав чергову "чорну мітку".

Ну, а далі "йо-хо, йо-хо, тремтить дошка, кидає око сльозу, на вас чекає оселедець і тріска". Т. е кремлівського дурня викидають із корабля великої політики.

Приниження було настільки сильним і публічним, що всю рф скрючило. Народець колихнувся і жалібно відкрив пащу, чекаючи звичної дози "болезаспокійливого". Пропаганда мала виготовити його миттєво і через мільйони екранів влити в ковтки народні.

Цього не сталося.

Офіційна реакція — смішна. "Російський богатир" не "вдарив у відповідь", а розплакався і побіг у травмпункт "знімати побої": фіксувати переломи та ступінь розквашеності носа.

Замість потужної пропагандистської відповіді на приниження — кремль випустив на червону площу зграю тіток 4-го ступеня свіжості (так, ті самі пітерські "криваві баби"). Вони виконали частушку "мама, я путіна люблю…путін робить ракети, запакує світ у пакети…." і Т. Д. і Т. П.

Відповідь, м'яко кажучи, жалюгідна. Вона не здатна не тільки зняти, а й приглушити "біль народний".

Джерело: пост Невзорова в Telegram

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.