Зарплати та доплати військових у листопаді: чи було збільшено виплати

Читать на русском
Автор
3484
Українські воїни
Українські воїни. Фото Генштаб ЗСУ

ЗСУ оприлюднили графіку нарахувань

Щомісяця військовослужбовці отримують грошове забезпечення, яке складається з зарплати та додаткових виплат. Надбавки чи винагороди для кожного бійця розраховуються індивідуально.

Як йдеться в повідомленні командування Сухопутних військ ЗСУ, розмір грошових виплат тепер залежить безпосередньо від участі в бойових діях та від виконання бойових завдань.

Виплати залишаться на тому ж рівні, що й минулого місяця.

Згідно з графікою, мінімальну виплату у 2023 році отримують стрільці, які не виконують бойових завдань — 20 587 гривень. А якщо вони виконують завдання, то їх виплата збільшується до 50 587 гривень. Стрільці, які є учасниками бойових дій чекатимуть на 120 587 гривень.

Максимальну зарплату отримують командири. Якщо вони не виконують завдання та не бере участь у бойових діях, то нарахування складає 28 229 гривень. Командиру, який виконує спеціальне завдання, нарахують виплату в розмірі 58 229 гривень. І у разі, якщо військовий бере участь у бойових діях — 128 229 гривень.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що три категорії військових в Україні розраховуватимуть на виплату в розмірі 15 тисяч.