"На вигляд такий вихований": у Дніпрі підліток образив продавчиню репом і розлютив мережу (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1005
Користувачі здивовані, як на вигляд такий вихований хлопець робить такі вчинки
Користувачі здивовані, як на вигляд такий вихований хлопець робить такі вчинки. Фото Скрін із відео

Школяр зачитав реп і обзивав жінку матом заради відео для ТікТока

У Дніпрі тривають "пригоди" школяра, який спочатку заплював кіоск заради відео для ТікТока, а тепер вилаявся матом і образив продавчиню.

Підліток опублікував ролик в обліковому записі @insane23450, який на момент виходу новини вже видалений. Втім, незважаючи на це, його встигли розтиражувати місцеві Телеграм-канали.

Згідно з записом, юний житель Дніпра підійшов до цигаркового кіоску і чемно попросив продавчиню послухати його реп. І хоч та відмовилася, хлопець дістав телефон і зачитав набір матюків і образливих слів. А коли продавщиця почала його проганяти, і на її адресу посипалися нецензурні слова. Після цього "репер" та його "відеооператор" втекли.

Обережно на відео ненормативна лексика (18+)!

Школяр із Дніпра образив продавщицю репом

Мережа сприйняла це відео з особливим негативом. Сотні коментаторів висловили обурення вчинком хлопця, також ображаючи його, і запитуючи: куди дивляться батьки і чи встигли вони побачити "творчість" сина. Дехто впізнав у "репі" прикол Оксиморона, однак зауважили, що навряд чи жінка в кіоску його оцінила.

реакция на поступок школьника из Днепра
школьник из Днепра оскорбил женщину

На жаль, жорстокі та нецензурні ролики для цієї соцмережі – не рідкість. Нагадаємо, нещодавно мережу підняла на вуха пара молодих людей із Росії, які заради лайків почали висміювати свою бабусю з деменцією.