Розбили голову і зарізали: прямо біля школи у Дніпрі знайшли два трупи (фото та відео 18+)

Читать на русском
Автор
16610
Жахлива знахідка неподалік однієї зі шкіл Дніпра Новина оновлена 22 грудня 2021, 16:41
Жахлива знахідка неподалік однієї зі шкіл Дніпра. Фото Телеграф

На тілах загиблих численні поранення, в обох розбиті голови та зламані ребра

У вівторок, 21 грудня, неподалік однієї зі шкіл міста Дніпро знайшли два понівечених трупи із розбитими головами та колото-різаними ранами.

Як повідомляють місцеві Telegram-канали, інцидент трапився на вулиці Терещенківській, неподалік загальноосвітньої школи №131.

131 школа на карті Дніпра
131 школа на карті Дніпра
Правоохоронці оглядають жахливу знахідку

Згідно з попередніми даними, жорстоко вбиті чоловіки є місцевими безхатьками. Вони тривалий час проживали на теплотрасі неподалік навчального закладу. Невідома особа завдала їм численні поранення гострим предметом, ймовірно ножем, та розбила обом голови чимось важким. Ребра у загиблих також зламані.

Чоловіки тривалий час проживали на теплотрасі

На місці події працюють представники правоохоронних органів та судмедексперти, які встановлюють обставини смерті безхатьків.

Відео з місця події зняли учні 131-ї школи

Також відзначимо, що після оприлюднення інформації щодо виявлення трупів неподалік навчального закладу, школу ще й замінували. Дітей та персонал закладу оперативно вивели з будівлі. Представники спецслужб зараз займаються перевіркою інформації щодо наявності вибухових пристроїв у приміщеннях та на території школи.

Евакуація дітей зі школи у Дніпрі

У мережі зʼявилися фото тіл убитих, які, з етичних міркувань, ми не можемо публікувати на сайті. Але ви можете подивитись їх на нашому Telegram-каналі Telegraf Black за цим посиланням (18+!).

Нагадаємо, як "Телеграф" повідомляв про ще одну моторошну знахідку, яку виявили у лісопосадці неподалік Одеси: труп чоловіка, загорнутий у поліетилен, помітив випадковий перехожий. Особу загиблого встановлюють правоохоронці.