У новорічний ранок у "заброшках" Дніпра знайшли трупи: подробиці (фото 18+)

Читать на русском
Автор
11396
Чоловіків без ознак життя знайшли їхні рідні та знайомі Новина оновлена 07 січня 2022, 11:34
Чоловіків без ознак життя знайшли їхні рідні та знайомі. Фото dp.informator.ua

Причину смерті обох чоловіків належить дізнатися експертам.

Ранок першого січня ознаменувався у Дніпрі двома трагічними знахідками — на території занедбаних будинків у різних мікрорайонах міста знайшли тіла двох чоловіків. Між точками виявлення близько п’яти кілометрів.

Про це повідомляє "Інформатор".

Перше тіло знайшли на проспекті Гагаріна вранці приблизно о 8:30. Згідно з наявними даними, його виявила дружина і викликала поліцію. Причину смерті з’ясує судово-медична експертиза, але на обличчі покійного помітили синець.

Тіло на Гагаріна у Дніпрі
Попередньо — чоловіка виявила дружина

Друге тіло знайшли також у суботу вранці, менш ніж через годину після першого. На проспекті Олександра Поля, 92а у занедбаному будинку двоє чоловіків вирішили відзначити наступ Нового року.

Покинута будівля на проспекті Поля
Покинута будівля на проспекті Поля

Вони разом розпивали самогон, доки один із учасників не вирішив відпочити. Другий – продовжив пити. Вранці той, хто спав знайшов свого товариша мертвим.

Труп у заброшці на Поля
Чоловік помер після зустрічі Нового року

Напередодні в Одесі підлітки зробили лякаючу знахідку у занедбаному будинку — тіло новонародженої дівчинки у поліетилені.

Як раніше повідомляв "Телеграф", на Донеччині помер місцевий житель, який голим біг уздовж траси. Його бачила поліція, але допомогти не зупинилася.