Розбився на санчатах, катаючи доньку: перші фото та подробиці смертельної НП у Дніпрі

Читать на русском
Автор
20563
Той самий парк у Дніпрі, де розбився чоловік
Той самий парк у Дніпрі, де розбився чоловік. Фото dnepr.info

Сім’я у повному складі відпочивала у місті після Нового року, але катання зі схилу центрального парку стало фатальним

Стали відомі подробиці трагедії у Дніпрі, де під час катання на санчатах у парку "Зелений Гай" загинув 45-річний чоловік, а його донька зазнала травми живота.

За інформацією місцевого порталу "Наше місто", який посилається на департамент парків та рекреацій Дніпровської міськради, це був нещасний випадок. Повідомляється, що близько 21:00 чоловік відпочивав у парку із дружиною та донькою. Він сів на санки разом із дитиною і спустився зі схилу гори, проте врізався у металеву опору. У міськраді кажуть, що медики швидкої забрали потерпілого на ношах, проте врятувати його не вдалося: він отримав тяжку травму голови.

В Днепре погиб мужчина, спускаясь на санках
Той самий схил, який став фатальним для мешканця Дніпра
В Днепре на санках погиб мужчина
Тато з донькою врізалися у металевий стовп

У поліції за цим фактом відкрили провадження за ч. 1 ст. 115 "Вбивство" із позначкою "нещасний випадок". Тим часом 6-річна донька загиблого залишається у лікарні: її життю нічого не загрожує.

У міськраді також додали, що адміністрація парку не відповідає за наслідки покатушок на місцевих схилах і навіть розвішала відповідні таблички. У мережі ж кажуть, що зимові забави тут досить небезпечні: і раніше люди зазнавали травм після спуску з гірки, проте летальний випадок стався вперше.

В парке Зеленый Гай Днепра погиб мужчина
У парку попереджають, що за котушки вони не відповідальні

Раніше "Телеграф" розповідав про небезпечну гірку у формі слона у Преображенському парку Одеси, де 5-річній дівчинці відірвало частину пальця.