Вулиці перекриті, цивільних не пускають на завод: подробиці з місця стрілянини на Південмаші у Дніпрі

Читать на русском
Автор
7137
Поліція перекрила район ПМЗ після вбивства військових на території заводу
Поліція перекрила район ПМЗ після вбивства військових на території заводу. Фото dp.informator.ua

Злочинця досі не вдалося затримати.

У Дніпрі після розстрілу військовослужбовців 20-річним Нацгвардійцем територію Південного машинобудівного заводу повністю оточили. Співробітники підприємства не мають змоги потрапити на роботу, а найближчі вулиці перекриті.

Про це свідчить відео із місця подій, опубліковане місцевим виданням "Інформатор" у четвер, 27 січня.

Відомо, що 20-річного Артемія Рябчука, який під час отримання зброї раптово відкрив стрілянину по товаришах по службі, вбив 5 людей і поранив ще стільки ж, все ще не вдалося затримати.

Територію підприємства оточили по периметру співробітники патрульної поліції. Потрапити до заводу зараз неможливо. Не пропускають навіть працівників заводу, які вранці прийшли на роботу.

Люди почали збиратися на прохідній. На кадрах видно кілька десятків людей, до яких підходить співробітник поліції з проханням не збиратися в одному місці й розійтися. При цьому жодних пояснень, що сталося, він не надає.

На момент виходу новини територію заводу повністю закрито. Також перекрито найближчі вулиці — Криворізьку, Тітова та Робочу. Руху транспорту на цій ділянці дороги також повністю зупинено.

Розстріл військових у Дніпрі — територія ПМЗ оточена поліцією — Артемій Рябчук втік
Рух у районі ПМЗ повністю перекрито

На місці працює поліція та кілька карет швидкої допомоги.

Нагадаємо, що трагедія в Дніпрі сталася близько 3:40 ночі 27 січня, коли під час видачі зброї 20-річний нацгвардієць відкрив вогонь по своїх товаришах по службі й розстріляв 10 людей.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у Буковелі двоє чоловіків відкрили стрілянину з пістолета у громадському місці. Відбирати зброю у порушників закону довелося поліціянтам.