Зруйновано будинки, серед жертв — діти: з’явилися фото наслідків атаки по Дніпру (оновлено)

Читать на русском
Автор
18785
Місце одного із прильотів
Місце одного із прильотів

Війська росії знову атакували сплячих у своїх будинках мирних громадян України

Російські окупанти вдарили по Дніпру в ніч проти 29 вересня — вони влучили по житловому кварталу. На ранок відомо про трьох загиблих, серед яких дитина.

Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко. Також п’ятеро людей поранено, серед них – дитина, дівчинка 12 років. Як зазначив керівник області, її дістали з-під завалів будинку – дитина спала під час ракетної атаки.

Завали продовжують розбирати рятувальники – під ними можуть залишатися діти.

UPD 13:15 Під завалами знайшли тіло ще однієї дитини. Всього загинули чотири людини, серед яких 8-річний хлопчик та 9-річна дівчинка.

Наслідки вибуху у Дніпрі
Наслідки вибуху у Дніпрі

Загалом у місті пошкоджено понад 60 приватних будинків та кілька ліній електропередач. Від вибухів постраждали ринок, автобуси та машини.

Вибух Дніпро 29 вересня
Вибухи у Дніпрі забрав кілька життів
Обстріл Дніпра
Окупанти вдарили вночі

Повністю знищено три приватні будинки, повідомив голова облради Дніпропетровщини Микола Лукашук. Прилльоти були і на Нікопольщині.

Нікополь вибухи
Наслідки прильоту у приватний сектор
Обстріл Дніпропетровської області
Багато будинків серйозно пошкоджено

Також російські окупанти обстріляли й інші міста у ніч проти 29 вересня. Серед них Запоріжжя та Миколаїв. Ракетні атаки фіксують частіше у темний час доби — їхня географія від Харкова до Одеси. Українські військові тим часом продовжують просуватися у Донецькій, Харківській, Херсонській області. Обстріл ведеться також і по прифронтових містах з артилерії та важкого озброєння.