Вперше майже за чверть століття: у Дніпрі сталося новорічне диво (фото)

Читать на русском
Автор
10640
Малюк народився міцним
Малюк народився міцним

Сім’я здолала безліч випробувань

Поки російські окупанти атакували Дніпропетровщину та всю Україну дронами та ракетами, у Дніпрі сталося справжнє новорічне диво. Мрія Ольги та Миколи про другу дитину розпочалася не в цьому місті, а у Маріуполі. Але здійснитися їй судилося саме у Дніпрі.

Історію сім’ї розповів мер міста Борис Філатов. У пари в Маріуполі все було гаразд — виховували доньку, займалися бізнесом, жили вдома у мирній країні. Але плани зламала росія. "Ольга тікала від російських ракет, знаючи, що у неї під серцем уже зростає нове життя", — пише Філатов.

Щоб вибратися, їм знадобилося кілька тижнів і, зрештою, вони прибули до Дніпра. Саме тут народилася друга дитина у сім’ї — хлопчик Данило. Міський голова називає хлопчика богатирем, і це не дивно — зріст немовляти 57 сантиметрів. Народився малюк о 1:12 ночі і був єдиним, хто з'явився на світ у місті новорічної ночі.

У Дніпрі у родини переселенців народилася дитина
Новорічний подарунок для сім’ї – малюк Данило

Філатов розповідає, що народження єдиної дитини за новорічну ніч сталося вперше за майже 25 років. "Життя триває. І воно сильніше за будь-які підступи і жорстокість, які чинить країна-терорист. Доведено Данилом", — резюмував мер.

Раніше "Телеграф" розповідав історії про інших немовлят, що народилися на Новий рік. На Миколаївщині одну малу приймала медсестра, а лікар допомагала по скайпу, адже швидка застрягла в грязюці.