Нічна атака на Дніпро: ракети завдали багато руйнувань, є жертви (фото)

Читать на русском
Автор
5891
Російські ракети наробили чимало жаху у Дніпрі
Російські ракети наробили чимало жаху у Дніпрі. Фото Колаж "Телеграфу"

Окрім будинку, постраждало також і кілька інфраструктурних об'єктів

Ніч на 27 квітня стала неспокійною для жителів багатьох регіонів України. Зокрема, кілька ворожих снарядів наробили немало лиха у Дніпрі. За даними очільника ОВА Сергія Лисака, у місті постраждало четверо осіб, ще двоє загинули.

Деталі чиновник оприлюднив у власному Telegram-каналі. Слід зазначити, що військовим із повітряного командування "Схід" вночі вдалося успішно знешкодити аж сім крилатих ракет, котрі ворог випустив по Дніпру.

На жаль, один зі снарядів, який не вдалося збити, влучив у приватний житловий будинок. Внаслідок цього загинуло двоє осіб — 31-річна жінка та її дворічна дитина. Ще троє осіб постраждали.

Дніпро ракетний удар сьогодні
Наслідки прильоту по будинку

"58-річного чоловіка та 57-річну жінку у стані середньої тяжкості доправили до лікарні. 31-річний чоловік лікуватиметься амбулаторно", — зазначив Сергій Лисак.

Також внаслідок російського обстрілу постраждала 70-річна жінка — їй дісталося внаслідок влучання у місцеву будівельну базу, де почалася пожежа. Рятувальникам вдалося локалізувати вогонь на площі 400 квадратних метрів.

Дніпро вибухи сьогодні
Руйнувань у Дніпрі багато
Дніпро вибухи сьогодні
Пожежу було видно здалеку

Крім цього, російські ракети також влучили і на територію приватного підприємства. Серед наслідків — ще одна пожежа, котра завдала чималих руйнувань. Її вже вдалося оперативно загасити.

Дніпро вибухи сьогодні
Дісталося й автівкам
Дніпро вибухи сьогодні
Рятувальники працюють на місці влучань
Дніпро вибухи сьогодні
Наслідки російської атаки

Також Лисак додав, що крім ракетного удару, Дніпропетровщині вночі також дісталося і з артилерії. Зокрема обстрілювалася Чернвоногригорівська громада на Нікопольщині. На щастя, без постраждалих.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що вночі також стався приліт у багатоповерхівку в Умані. Уже відомо про мінімум трьох загиблих.

Крім цього ми писали про наслідки ворожого обстрілу для Київської області, де уламки ракети пошкодили житловий будинок.