Обіцяти — не означає одружитися: знаки зодіаку чоловіків, які вважають за краще бути неодруженими

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 червня 2022, 19:43

Ці чоловіки всіма способами уникають весілля.

Поки всі подруги "вискакують" одна за одною заміж, ти запитуєш чому твій коханий не поспішає робити тобі заповітну пропозицію? Можливо, причина полягає в тому, що вашим чоловіком опікується знак Зодіаку, який не поспішає до РАЦСу.

Астрологи розповіли, хто із представників зодіакального кола найчастіше залишаються у холостяках.

Леви

Чоловіки-Леви досить розбірливі у коханні. Їм потрібно "нагулятися", щоб усвідомити, що таки настав час. Лев поведе свою обраницю під вінець тільки тоді, коли буде впевнений в ній. Астрологи відзначають, що представники знаку дозрівають до сім’ї ближче до 40 років.

Стрілець

Представники цього знаку до останнього "тримаються" за свою свободу і не люблять обмежень. Вони обходять РАЦС стороною навіть у досить зрілому віці. Чоловіки-стрільці будуть вірні своїй коханій, але заміж кликати її поспішати не будуть. Представники знака підуть до вівтаря в крайньому випадку або ж з тією жінкою, яка повністю прийме їхні погляди.

Водолій

Чоловіки-Водолії також дуже цінують свою свободу і не прагнуть вступати в офіційний шлюб. Для них це табу. Якщо Водолії і підуть РАЦС, то через народження дитини, або щоб не втратити кохану. Водолій навряд чи одружується раніше 30-ти.

Раніше астрологи розповіли, представникам яких знаків Зодіаку пощастить у коханні в останньому місяці осені.