Найшкідливіші тещі за знаком Зодіаку: з ними не занудьгуєшь

Читать на русском
Автор
1175
Зять та теща – герої найпопулярніших анекдотів Новина оновлена 03 червня 2022, 14:52
Зять та теща – герої найпопулярніших анекдотів. Фото belpressa.ru

Жінки Овни, Раки, Скорпіони та Водолії можуть ускладнити життя будь-якому зятю

Астрологи, які раніше назвали найзакоханіших знаків Зодіаку, тепер розповіли, хто з представниць гороскопу стає прискіпливою та шкідливою тещею.

Про це пише Ukr. Media.

Найшкідливіші тещі за знаком Зодіаку

Овен

Уперта та настирлива. Жінка-Овен не вважає за потрібне вдавати, що добре ставиться до обранця своєї дочки. Вона будь-якими шляхами намагатиметься посварити подружжя, якщо побачить, що її дочка перебуває у ненадійних руках.

Рак

Недовірлива. Жінка-Рак вірить у містику, і якщо одного разу їй здасться, що самі зірки налаштовані проти стосунків її дочки та зятя, така теща намагатиметься всіма силами посварити пару, запевняючи дочку в її нібито неправильному виборі.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон, на відміну від інших представниць знаків Зодіаку, плекає свого зятя, і навіть може здатися, що до нього вона ставиться краще, ніж до дочки. Але як ми знаємо, настирливих тещ ніхто не любить. Така теща даватиме непрошені поради, а також підказуватиме дітям, як їм краще жити.

Водолій

Ревнива. На перший погляд, може здатися, що теща-Водолій приймає зятя. Вона не намагається встрявати у стосунки доньки та її обранця. Але якщо відчує, що її дитина віддаляється від неї, загострить зубки. Така теща почне вважати зятя розлучником та влаштувати йому несолодке життя.

Раніше "Телеграф" розповідав, представники яких знаків Зодіаку люблять командувати іншими, а також — давати мудрі поради.